­

szöveguj

MÁS - KÉP AZ OKTATÁSRÓL  

Az egyesület adószáma: 18078130-1-42

Oldalunk átalakítás alatt áll. A tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre! Szíves elnézésüket kérjük!

Kedves Kollégák!

 

Ezúton közreadjuk az Oktatási Hivatal Projektigazgatójának, Kerekes Balázsnak a levelét, amelyben a TÁMOP 3.1.5/12-2012-0001számú projektben való részvételre hívja fel a szakértők figyelmét.

A kísérőlevélben megadott linken elérhető az a kérdőív, amelynek kitöltésével lehet jelentkezni a részvételre.

Felhívjuk minden kollégánk figyelmét, aki szívesen részt venne szakértőként a programban, hogy jelentkezzen, s egyben arra is kérjük, hogy ismeretségi körükben is propagálják a lehetőséget, hogy minél több szakértő hozzájusson a lehetőséghez.

Kelt: Bp. 2014. november 6.

Tisztelettel:

                         Bella Tibor                                   Jurecz Emil

                              elnök                                           főtitkár

 



Közoktatási Szakértők Országos Egyesülete

Bella Tibor
elnök
részére

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Csatoltan küldöm Kerekes Balázs, az Oktatási Hivatal Projektigazgatóság projektigazgatójának levelét, amelyben felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatócsoportjának közreműködésével az Oktatási Hivatal megkezdte a Mesterpedagógus és a Kutatótanár fokozatokhoz kapcsolódó minősítési eszközök és eljárások kidolgozását annak érdekében, hogy a pedagógusok szakmai és anyagi elismerése összhangban legyen teljesítményükkel, valamint azért is, hogy a minősítési eljárás kidolgozása teljes legyen.

 

Tájékoztatom arról, hogy egy elektronikus kérdőív kitöltésével mutathatják be tevékenységüket azok a pedagógusok, akik kitöltik az alábbi linken elérhető online kérdőívet. A kitöltéssel egy olyan pilot programba kerülhetnek, amelynek keretében az említett fokozatok kidolgozásra kerülnek. A kérdőívet kitöltő pedagógusok közül azok, akik a kiválasztási eljárás után a programba bekerülnek és abban részt vesznek, a pedagógusok előmeneteli rendszeréről szóló 326/2013. (VIII. 30.) Korm. rendelet 37. § (1) bekezdése szerint léphetnek magasabb fokozatba 2016. január 1-jétől. Ennek feltétele az online kérdőív kitöltése, ezért fontos, hogy a kérdőívet minél szélesebb körben megismerhessék a pedagógusok.A kérdőív kitöltésére 2014. november 17-éig van lehetőség. MEGHOSSZABBÍTVA NOVEMBER 24-IG!

A kérdőív az alábbi linken érhető el: http://www.t-tudok.hu/pedagogusminosites_online_kerdoiv/.

 

Kérem, hogy az Ön által képviselt szervezet tanári szakcsoportjait, tagozatait, megyei, területi szervezeteit szíveskedjen minél szélesebb körben tájékoztatni a fent leírt és csatolt programról, valamint az abban való részvétel fontosságáról.

 

Tisztelettel:
az Oktatási Hivatal Projektigazgatósága

 


Kerekes Balázs, az Oktatási Hivatal Projektigazgatóság projektigazgatójának levele letölthető innen!


 

­